Може би вече всеки е наясно, че за да отслабнем здравословно, трябва да се отнесем много внимателно към храненето си и спортуването.
За това няма да ви предлагаме бързи диети за загуба на килограми, а няколко трикове.

С тези съвети ще подпомогнете загубата на килограми и то по здравословен начин.

Пийте вода по време на тренировка


За да загубите няколко килца не може да разчитате единствено на хранителния режим. Трябва да включите в ежедневието си и тренировки, но не само кардио, а и силови такива.
А по време на различните упражнения е изключително полезно и необходимо да пиете вода. Не много, но няколко глътки между сериите ще ви дадат допълнителна енергия и сила, за да направите една наистина полезна тренировка.

Точно за това My bottle е отличен партньор в ежедневните ви занимания.

Пийте зелен чай


Зеленият чай съдържа в себе си антиоксиданти и малко количество кофеин, които са отлична помощ при свалянето и изгарянето на мазнините.
А благодарение на My Bottle, може да приготвите чая и да пиете през целия ден, тъй като е полезен да се пие изстуден и е отлична разхладителна напитка през топлите дни.

В супермаркета


Доказано е ,че ако човек усеща чувство на глад или жажда и е в супермаркета, той е склонен да направи повече нелогични покупки и избира по-високо калорични неща.
Съветът , който можем да ви дадем, е , следващия път когато отидете да пазарувате, носете със себе си вода или дъвчете дъвка, така ще бъдете по-малко привлечени от изкушаващите ,но вредни продукти.

Протеин след тренировка


След тренировка може да усетите голям глад и да мислите ,че щом е така, вие сте изгорели много калории. Всъщност не е така и най-подходящото нещо след тренировка е да приемете протеин.

Вие решавате дали ще е разтворим или пък ще го приемете под формата на кисело мляко или сварено яйце например.

Да заменим десерта


След хубава вечеря на много от хората им се дояжда нещо сладичко. Ако не е разтоварващият ви ден, приемът на рафинирана захар късно вечер няма да ви помогне да загубите излишните килограми.
Заместител на десерта може да бъде , безкофеино кафе, чай или детоксикираща напитка. Тоест може към водата в My Bottle да добавите парченца ябълка, круша, портокал или лъжичка мед и така едновременно ще задоволите желанието си за нещо сладко и за хубава фигура.

Намалете алкохола


Доказано е, че алкохола забавя разграждането на храната и действието на метаболизма.
Ако сте поканени на парти , по-добре изберете чаша вино и между всяка глътка пийте и вода.

По-често похапвайте риба


Хранителните вещества, които ни дава рибата помагат за по-бързия метаболизъм и в борбата срещу затлъстяването.

Дайте си почивка


Ако прекалено много натоварвате вашия организъм с работа, фитнес и тежки диети, вие няма да постигнете желания ефект, а на против , ще качите килограми. Хубаво е веднъж на седмица или на две да си дадете поне един ден почивка и да се погрижите за себе си, а най-добрата комбинация е този почивен ден да съвпада и с така наречения мръсен ден (по отношение на храната).