ниски момичетаВсеки човек е различен – един е висок, друг нисък, един е по-пълен, друг по-слаб. Но всеки носи своето излъчване и красота. До тук добре. Но всеки и има своите проблеми, свързани със своята физика или възприятие на околните. Днес ще обърнем внимание на по-нисичките момичета, наричани често миньончета или джобни гаджета. Ако вие сте сред тях ще разберете, че от една страна е забавно да си с по-малки размери от останалите, но често се и срещаш с проблеми в ежедневието .

Ах, тези високи шкафове

момичета

Да в повечето случаи това, което желаеш е там горе, където ти не можеш да достигнеш. И идва ред на столове, маси или други предмети, с които да си помогнеш да свалиш даден предмет . Разбира се и помощ от малко по-висок приятел не е излишна.

Дълги рокли

Колкото и да са красиви, рядко може да попаднеш на дълга рокля, която да бъде ушита специални за по-нисички. Ако искаш такава трябва да бъде по поръчка или пък да дадеш още малко парички за поправка.

Концерти

За събития с много хора, като концерта на любимият ти изпълнител, трябва да отидеш по-рано, за да бъдеш най-отпред, защото няма да видиш нищо. Е все пак и да се покатериш на някой приятел на раменете също е вариант.

проблеми на ниските момичета

Хората

Най-честата ситуация, може ци в която попадаш е, че хората просто обичат да отбелязват колко си “малка”, “сладка”, “като бебенце” . Естествено, че знаеш, че си по-нисичка, но това не означава всеки да ти го натяква.

Обувки

По-ниският ръст е свързан с по-малки номера на обувките. И когато ти се отдаде възможност да попаднеш на яки обувки с номер 35, ти се запасяваш  с всички възможни техни  варианти.

Перфектна височина за подпиране

Е може би не е често случващо се, но къде на шега, къде на истина, все някой лекичко се е подпирал на главата ти .

проблеми при по-ниските момичета

Столове

Когато имаш по-късички крачета, нормално е на някой столове да не достигаш земята. Започваш да си клатиш краката във въздуха и това е забавно, но на околните още повече им заприличваш на 12 годишна сладурана.

Дрехи

Да закупуваш дрехи от интернет става малко по-рисковано, защото в много редки случай ще улучите нещо подходящо за вас. Искаш късо яке за пролетта или есента. Е повечето модели ти стоят като обикновено такова. Или пък искате зимно, хубаво, дебело и дълго яке. Е понякога якето ви стои малко нелепо.

по-ниски момичета