Може би си се чудила как жени, които не са особено красиви привличат вниманието на всички и получават редица комплименти и внимание. Самата ти виждаш, че не им отстъпваш по нищо, но някак все оставаш в страни и самата ти се приемаш само като обикновено момиче. Ами не е така !! Всяка жена е красива и носи характерни черти, които ако подчертае ще се превърне в наистина секси. Тук няма да стане въпрос за оскъдни дрехи или тежък грим. Напротив , сексапилът идва от нагласата, възприемането и още малки тайни неща. Кои са те ? Ето ги :

Увереност

Всеки има и плюсове и минуси. Важно е да видим хубавото в нас, да го подчертаем с дрехи, движение. Трябва да видим в какво сме и с какво сме най-добре и да придобием самочувствие и увереност. Повярвайте ! Когато премине жена, която се цени сама себе си и е уверена, то тя със сигурност прави впечатление на всички около нея.

Добра хигиена

Естествено е да се почувстваш много по-добре и красива след хубав душ с ароматни масла или отпускаща вана. Използвай козметика за тялото, с аромат, който ти харесва и те кара да се чувстваш добре. Различни масла ,соли, лосиони, всички тези женски нещица ще ти помогнат да се почувстваш нежна и красива, а щом ти се чувстваш така, така и ще изглеждаш.

как да сме по красиви

Подходящи дрехи

Може би се чувстваш супер удобно с широките дънки и тениска. Няма проблем, носи ги, но не всеки ден !!! Избери дрехи , които ще могат да подчертаят предимствата на твоето тяло и твоите извивки. За да ти е удобно не е задължително дрехата да бъде няколко размера по-голяма. Замисли се от колко време не си носила пола или рокля. Несъмнено най-красивата и женствена дреха. Някъде там ще има направена и за теб и с нея ще се чувстваш прекрасно.

Коса и кожа

Полагай ежедневни грижи за косата и кожата си. Използвай козметика (не прекалявай, разбира се) подходяща за твоята възраст и вид на косата или кожата. Намери твоята подходяща прическа и цвят. Косата е много важна част от визията на жена, но ако на някоя й отива дълга, това не означава, че ти няма да си зашеметяваща с къса.

Грим

Гримирането също е важна част от визията и от това да изглеждаш секси, но има много неща от които зависи. Първо възрастта, повода, по който се гримираш, качеството на гримовете, облеклото и др. Гримът е цяла една голяма област, в които има много тънкости, но лек ежедневен грим, ще ти даде малко повече самочувствие и увереност.

правилен грим

Спортувай

Със спортуването както се казва – с един куршум, два заека. Ако се занимаваш ежедневно с любим спорт или друга физическа активност не само ще си здрава и ще укрепиш имунната система, а е оформиш тялото си, ще свалиш излишните килограми, ако имаш такива и ще се сдобие с наистина женствени извивки.

Храна

Храната е изключителна важна част от ежедневието на всички. Тя не влия само на нашите килограми, а върху нашата кожа, коса, нокти, цялостното ни здраве. Избягвайте полуфабрикатите, наблегнете на зеленчуците, здравословните супер храни, снабдявай те организма ви с необходимото количество вода. Така ще видите как с малки промени в менюто си , ще изглеждате по-здрава, красива и секси.

Внимавай с аксесоарите

Както могат да се превърнат в акцента на визията ти, така прекалено много обеци, колиета, пръстени, могат да провалят всичко и да изглеждаш не  стилна жена , а на подвижен магазин за аксесоари. Подбери внимателно спрямо твоето облекло и това, дали наистина ти подхождат. Не се доверявай сляпо на модата.

как да бъдем по-секси

Нокти

Отделяй внимание на своите нокти. Колкото и да е разпространен мита, че мъжете не забелязват новия ти маникюр- то това не е така. Не говорим, че задължително трябва да си със скъп лак или орнаменти по ноктите. Добре поддържаните нокти създават представата за поддържана жена, която се грижи за себе си.

Хармония със себе си

Не забравяй, че красотата и сексапила нямат размер. Ти си красива, стига да го осъзнаеш. Красива си и с и без 5 килограма , красива си и с тази пъпчица(която точно в неподходящия момент излезна) и без нея. Опитай се да лиминираш стреса в ежедневието си, ходи изправена със самочувствие и увереност, защото  си най-красивата.

как да бъдем секси

А и още едно бонус съветче !!! Разбира се, че  външният вид е важен, от него си правим първото впечатление, но жената е наистина секси с разговорите, които може да проведе, чувството са хумор и добри маниери.