От всякъде чуваме колко е полезно и жизнено необходимо да се пие достатъчно вода. Да, лесно е да се каже, но как да го постигнем особено ако нямаме изграден навик за това. Ще се опитаме да ви помогнем, ако сте сред тази по-голяма група от хора, които забравят да снабдяват организма си с така полезната вода.

Първо, което може да направите, е рано сутрин, след като се събудите, да изпиете една чаша хладка вода с лимон. Изключително полезно средство срещу различни болести и настинки. Водата с лимон подсилва имунната система и действа антигъбично, имуностимулиращо и детоксикиращо. Но на всеки се случва да се успи и да закъснява за работа. Това, разбира се, не е оправдание, защото My Bottle ще ви помогне да изпиете водата и по пътя.

Друго нещо в помощ на създаването на полезния навик е около вас постоянно да има бутилка My Bottle пълна с вода. На бюрото, в колата, на ученическия чин или на фитнес пътеката, трябва да имате My Bottle и да се стремите да бъде постоянно пълна. Така постепенно ще си създадете навика да пиете повече вода, ще потиснете чувството на глад и може да свалите няколко излишни килограма.

Ако ви привличат други напитки като енергийни такива или “натурални” сокове, може да добавите към иначе обикновената вода различни плодчета, зеленчуци, билки (като мента). Така вие ще придадете естествен аромат и витамини към водата, а благодарение на широкия отвор на My Bottle това става много лесно, за разлика от стандартните бутилки.

Пийте вода преди хранене. Това ще се превърне в един вид ритуал. При всяко хапване вие ще сте си изградили навика да пиете вода и така ще увеличите общото количество за деня. Много често се налага да ядем на крак, но това не е проблем ако имате бутилка My bottle. С нейна помощ, когато и да ви се прияде, преди това може да пиете вода и да създадете този навик, който е изключително полезен за вашето тяло.

На парти с вода. Водата забавя усвояването на алкохол и за това може заедно с чашата алкохол да пиете и вода. Това ще ви спаси и от дехидратацията на следващия ден. Но как да отидеш на парти с бутилка вода? Е, има как. Благодарение на изчистения си дизайн, My Bottle е подходяща за всякакви поводи и ще ви помогне да си създадете този навик.

Повече физически упражнения.
Физическите натоварвания ще ви накарат да пиете повече вода. Дори във фитнеса или на открито, My Bottle ще е до вас и няма да позволи да се дехидратирате и ще ви помогне за една качествена и резултативна тренировка.