kak-da-razberesh-che-toi-te-haresva-prodyljenietoКакто ви обещахме в миналата ни статия ще ви покажем още няколко признака, че едно момче ви харесва. Видяхте, че не е така просто да разпознаеш някой признаци. Нека да видим дали някои от следващите действия виждате в поведението на някое момче около вас.

7. Започва да говори за вас

Не нямаме предвид клюки и да разказва всичко, което сте му споделили. Ако едно момче ви харесва той ще говори хубави неща пред неговите приятели и семейство. Това е сигурен знак, тъй като мъжете коментират дами, които наистина ги интересуват и са важни за тях. Ако случайно забележите, че неговите приятели знаят за вашите интереси и хобита това означава, че момчето знае и се интересува повече от вас и споделя на приятелите си.

8. Знае важните за вас дати

От самото ежедневие и от филмите виждаме, че мъжете “обичат” да забравят рождени дни, годишнини или други важни дати за жената. Е ако момчето знае вашият рожден ден или друга важна дата за вас, това може да ви подскаже, че може би има по-голям интерес към вас.

9. Слуша ви, когато говорите

Ако наистина едно момче те харесва, той ще те слуша много внимателно и ще запомни всичко, което сте му споделили.

nyakolko-znaka-che-toj-vi-haresva

10. Той ви споделя лични неща

Не всеки човек споделя лична информация и то на много хора. Но ако едно момче го прави, това означава, че ви вярва и че ви има доверие. Ако той ви се доверява истински, ако се съветва с вас, ако обсъжда с вас важни за него теми, то най-вероятно вие сте доста специална за него.

11. Прави планове за теб

Знаем, че в тези дни времето е едно от най-важните ни ресурси. За това ако едно момче прави планове с теб, такива в които да сте повече време заедно, променя всички предишни планове, за да може само и смао да е с теб. Е може да си сигурна, че те харесва 🙂

kak-da-razberete-dali-vi-haresva

12. Търси комуникация с вас

Ако ви звънни често за какво и да е  дори за най-малката дреболия. Пише ви често, отбелязва ви в снимки, споменава ви в коментари и всички подобни действия, с които се надява да привлече вашето внимание и да го забележите. Повярвайте, че не го прави просто така 😉

13. Комуникацията с другите момичета

Виждате, че дори да е заобиколен с много красиви момичета, той се държи с вас по по различен начин и ви обръща повече внимание. Той внимава какво говори пред вас. Притеснява се да не каже нещо глупаво или нещо, което не е свързано с темата.