kak-da-razgadaya-che-me-haresvaЧудила ли си се дали момчето или мъжът, когото харесваш, харесва и теб. Е има много знаци и сигнали, които той може да ти изпраща, за да ти покаже, че има симпатии към теб. Важното е да ги забележиш и отговориш на тях (ако и ти го харесваш). Не се знае, може това да се окаже  голямата ти любов <3 За това остави маргаритките на мира, а пък ние ще се  опитаме да ти помогнем като ти покажем някои от най-честите действия при мъжете, които показват, че той си е паднал по теб.

1. Усмивката

Знаете, че хората казват ” Красивият човек е усмихнатият “. Ние може да добавим, че влюбеният човек е усмихнат. Ако дадено момче показва най-лъчезарната си усмивка, когато те види, бъди сигурна почти на 100 процента, че има симпатии към теб. Но не оставай безучастна, най-малкото може и ти да пуснеш твоя чар в действие. Понякога момчетата са срамежливи, особено ако става въпрос за момичето на мечтите им, което може да си ти, за това не пренебрегвай уж случайната му усмивка.

toj-ti-se-usmihva

2. Езикът на тялото

Известно е, че хората могат да комуникират по различен начин и един от тях е  с езика на тялото. Действията понякога могат да покажат много повече отколкото хиляди думи. За това научете се да обръщате внимание на малките неща, за да разберете момчето срещу вас. Интересен факт е, че жените могат да покажат на някого, че го харесват по около 52 начина, а момчетата с далеч по-малко – около 11 начина. Пример:  той не отделя очи от вас. Те издават много за самия човек, особено ако той е влюбен във вас. Докато разговаряте двамата, той те гледа в очите и се концентрира върху това, което казваш или споделяш с него. Обърнете внимание и на позицията на неговите ръце и  крака. Несъзнателно, ако момчето ви харесва, те ще са насочени през повечето време към вас.

3. Притеснява се

Ами нормално е  когато харесваш даден човек да искаш да бъдеш винаги перфектен за него. Когато се срещнете, той често оправя нещо по облеклото си или се изчервява, когато погледите ви се срещнат. А да не говорим, че някои момчета при разговор с момичето, което харесват, започват да се хвалят и изтъкват, разбира се, за да направят впечатление. Колко сладко нали ? <3

parva-sreshta

4. Започва да подражава на теб

Този извод са го направили учени (не знаем кои точно :D). Момчето несъзнателно започва да имитира момичето, в което е влюбен. Имаме предвид ако тя се засмее на глас и той го прави, ако тя се усмихне и той се усмихва.

5. Докосва те

Колкото и невинни да изглеждат уж неволните му докосвания до вас, е, май не са толкова непреднамерени. Може би това е някакъв негов тест да провери как ще реагирате на по-голяма близост между вас.

dali-me-haresva

6. Желанията ти са заповед за него 

Да си признаем, всеки човек не би направил нещо за другиго безвъзмездно освен ако не държи на него. Ако едно момче, така да се каже, излиза от зоната си на комфорт, заради вас, може да сте сигурна, че ви харесва.  Той ще се държи приятелски (правете разлика е между момчето, което наистина ви е приятел и нищо повече), ще угажда на всяка ваша прищявка.

Да не си помислите обаче, че това е всичко. Далеч не е. Момчетата могат и по още много различни начини да ви покажат, че сте специална за него, но ще ги разкрием в продължението на тази статия.

Очаквайте  скоро още сигурни признаци, че той ви харесва!