– Доставка до офис на Еконт Експрес ~ 3,60лв.
– Доставка до посочен адрес ~ 5,50
Може да поръчате онлйан от Поръчай сега, като изпратите e-mail на office[at]mybottle.bg или на телефон: 0888 122 142
Да. Доставяме до всички точки на България.
Без значение колко на брой бутилки ще поръчате доставката ще струва около 3,60лв. до офис на Еконт Експрес и около 5,50лв. до посочен от клиента адрес.
Обикновенно извършваме доставките до 48 часа след поръчка. Ако не сме натоварени вашата поръчка може да бъде изпратена и получена в рамките на 24 часа. Ако сте направили поръчка онлайн ще получите втори e-mail с информация, кога ще получите поръчката ви.
След поръчка следва подговтяне и изпращане на вашата поръчка. При поръчка онлайн трябва да получите един потвърдителен e-mail и в най-кратки срокове ние ще ви изпратим още един с информация за това кога ще получите поръчката ви.
Често се случва, клиент да направи поръчка и да сбърка собствения си e-mail, в такъв случай може да се свържете с нас на office[at]mybottle.bg или 0888 122 142, за да ни уведомите, че не сте получили e-mail след направена поръчка. В повечето случаи ние изпращаме поръчките въпреки, че имейла е сгрешен.
Ако сте направили поръчката онлайн, най-вероятно не сте завършили поръчката ви. Свържете се с нас на office[at]mybottle.com или 08881 22 142, за да ни попитате за вашата поръчка.
Да. Дори ще заплатите само една доставка.
Обикновенно до 48 часа, но ако поръчката ви е спешна ще я обработим с предимство, просто ни уведомете в полето допълнителни бележки при онлайн поръчка или се свържете с нас на office[at]mybottle.bg или 0888 122 142.
В момента предлагаме вземане на място само от нашия офис в гр. Карлово ул. Димитър Лазаров 28.
Да. Просто ни информирайте, когато правите поръчка, че искате да видите My Bottle преди да платите. Опцията е безплатна.
Може, но само от офис на Еконт Експрес. Офисите на Еконт работят в събота със скъсено работно време от 09:00 -13:00 часа.
В зависимост от дадения от вас адрес по време на поръчката ние сме намерили кой е най-близкия ви офис на Еконт Експрес, ползвайки Офис локатор Еконт Експрес. Въведете вашия адрес в полето за търсене и ще разберете кой е най-близкия ви офис на Еконт Експрес.
Различните офиси на Еконт Експрес имат различно работно време. Обикновенно Понеделник – Петък от 09:00 – 18:00 часа, Събота от 09:00 – 13:00 часа. Може да видите работното време на всеки отделен офис от тук
Обикновенно доставките до посочен адрес се извършват от 09:00 до 13:00 часа. Куриерът ще се свърже с вас по телефона преди да е на посочения от вас адрес, за да се увери, че сте на него. Може да разпоредите повторен разнос за следващия ден, ако не сте на посочения от вас адрес.
Не. Може и друго лице да получи поръчката ви. При отказ на куриера свържете се с нас на 0888 122 142
Не, но е препоръчително. Може да отидете и да получите поръчката ви в рамките на 14 дни. След изтичането им се начислява складова такса в размер на 2лв./ден, която се запладща от вас.
Може да откажете направена поръчка до 30 минути след като сте я направили.
Да, може в рамките на 14 дни. Ако искате да върнете доставена поръчка, моля попълнете рекламационен формуляр. Повече подробности може да намерите тук.