4-otkacheni-dieti-za-otslabvane

Знаем, че в интернет всичко може да се прочете.

Да! Наистина всичко.

Повече хора се подлагат на различни диети, които ги “препоръчват”  известни и неизвестни.

Дано вече повечето разберат, че всеки трябва да слуша тялото си и да му дава това, от което има нужда.

Ежедневни физически дейности и здравословна и качествена храна остават ключа към доброто здраве и здравословни килограми. Но скоро попаднахме на едни меко казани откачени диети, които лично ние ги намираме за “леко” глупави.

Ето 4 хранителни режима, които може би сте срещали и вие.

Магическа

По време на Новолуние, събота срещу неделя, желаещите да отслабнат трябва да намажат тялото си със свинска мас на проблемните области и да изговорят тайно заклинание. След това куче трябва да ги оближе и да повторят тайнствените слова. За финал се пие специално приготвен чай и се търкат стомахът и хълбоците с нагорещена вода. Дали има ефект не е ясно, защото все още не сме открили жена, която  да е пробвала тази магическа диета.

Слънчева

диета със слънце
Искате да отслабнете, но обичате да си похапвате? Яжте, но енергия от слънцето. Методът е простичък – стоите под слънчевите лъчи, гледайки към небето с часове. Според тази теория в един момент ще спрете да изпитвате глад и тогава се предполага, че сте се „нахранили” достатъчно. В кой момент това ще стане обаче, не е ясно.

Пияна

Young woman smiling, holding pint of beer, close-up Woman Drinking Beer
Тук на всеки 100 грама храна трябва да се изпива по 1,5 литра бира. Ако не обичате тази напитка, една бутилка шампанско или водка на ден също върши работа. Без ядене, разбира се.  Ефикасността на този метод за отслабване е спорен, но най-малкото което може да ви се случи е да ви се подуе лицето и да получите гастрид.

Червеи за отслабване

Невероятно, но някои хора все още вярват, че отслабването с паразити е възможно. И тук не става въпрос за червеите, които Салма Хайек си хапва, а за такива, които ще отслабят имунната ви система и ще ви докарат куп болести на главата. Целенасоченото заразяване с паразите е изключително опасно, независимо от добрите намерение.

луди диети

Други нелепи начини да свалите килограми е като поръсвате храната, която поглъщате с чили, да правите секс след всяко ядене, да смучете цял ден близалки или менюто ви да се състои само от адаптирано мляко за кърмачета.

Е, коя е най-лудата диета, която вие сте чували, а може би и пробвали? Споделете в коментарите!